TéRtisztíTáS

In: Other Topics

Submitted By Gabusko7
Words 411
Pages 2
Így készülj fel a tértisztításra!

Mindennapi hangulatunk kölcsönhatásban állnak otthonunkkal. Negativitásunk kellemetlen energetikai lenyomatot hagyhat életterünkben. A tértisztítással mindezektől az ottmaradt negatív erőktől tisztíthatjuk meg lakásunkat, otthonunkat.
Mindezt érdemes évente legalább egyszer elvégezni, illetve amikor úgy érezzük szükséges, hogy lakhelyünk megtisztuljon (http://astro24h.hu/hogyan-zajlik-egy-telefonos-energiatisztitas )az alacsony rezgésű, ártó, negatív energiáktól, illetve azoknak a negatív érzelmi hatásoknak a lenyomatától, amik az adott szobában értek bennünket. Így elkerülhető, hogy újra magunkra vegyük az otthonunkban rekedt negatív rezgéseket. http://astro24h.hu/3-szam-ami-balszerencset-hozhat

Amire szükségünk lesz:

füstölő pálca(ajánlott a tömjén),
1db fehér gyertya,
1db piros virágfej - a szeretetért, boldogságért,
1db sárga virágfej - a nevetésért, biztonságérzetért,
1 db fehér virágfej – a tisztulásért, gyógyulásért,
1 db csengő, só. Mivel a tértisztítás egy rituálé, fontos, hogy pontosan kövessük az előírásokat.
A szertartás elvégzése után szinte azonnal érezni fogjuk a jótékony hatását, lakásunkat mintha kicserélték volna. A tértisztítás után megszűnik (http://astro24h.hu/megtisztulas-a-bunbanat-reven )a lakásban rekedt negatív energia hatása, azonnal friss, életteli energiák vesznek körül bennünket.

A szertartás menete:

Első lépés: takarítsunk ki, alaposan, tegyünk rendet otthonunkban! Mindezt mezítláb vagy zokniban végezzük, és lehetőleg teljes csend vegyen körül bennünket, majd vegyünk egy frissítő zuhanyt, és vegyünk fel tiszta ruhát!
Helyezzük a három, különböző színű virágfejet a lakás közepére, majd gyújtsunk meg egy gyertyát és egy füstölőt ugyancsak a lakás közepén!
Ezt követően gyújtsuk meg a másik füstölőt is, és a kezünkben tartva induljunk el a bejárati ajtótól – az óra járásával…...

Similar Documents