Saya Suka Ronaldo

In: People

Submitted By carchuck135
Words 370
Pages 2
CRISTIANO RONALDO Cristiano Ronaldo, is a Portuguese footballer who plays as a forward for Spanish La Liga club Real Madrid and who serves as captain of the Portuguese national team.He do always inspire me when it comes to football.This is because im a footballer and he’s my role model to get succees in my football career. Cristiano Ronaldo born on February 5, 1985, in Funchal, Madeira, Portugal, a small island off the western coast of the country .He is the youngest of four children born to Maria Dolores dos Santos and Jose Dinis Aveiro. He was named after Ronald Reagan, a favorite actor of his father's. He grew up in a largely working class neighborhood, his home a small tin roofed shack that overlooked the ocean. His early life was shaped by hardship of his father, a gardener, often drank too much, and eventually died from kidney problems in 2005. Cristiano Ronaldo began his career as a youth player for Andorinha, where he played for two years, before moving to C.D. Nacional. In 1997, he made a move to Portuguese giants Sporting Clube de Portugal. Ronaldo caught the attention of Manchester United manager Alex Ferguson, who signed him in 2003. The following season, Ronaldo won his first club honour, the FA Cup.Then later in 2009 he transferred to real Madrid football club from Manchester united fc and currently still playing for real Madrid. Cristiano Ronaldo became one of the world best footballer because of his unbelieveable skills,tricks and amazing free kicks that makes the opponent hard to challenge him.He won the world best player award the Ballon d'Or during his playing days in Manchester united in year 2008.Later, he placed second in the Ballon d'Or in 2009, 2011 and 2012.He is regarded to be one of the best footballers in today's game and has the potential to be one of the…...

Similar Documents

Saya Suka Berangan-Angan : D

...TAJUK UTAMA PANDANGAN MASYARAKAT MALAYSIA TERHADAP PERKARA-PERKARA YANG TELAH TERMAKTUB DALAM PERLEMBAGAAN MALAYSIA PERKARA 152 : BAHASA MELAYU SEBAGAI BAHASA PERSEKUTUAN Di Malaysia , kita sering mendengar slogan ‘Bahasa Jiwa Bangsa’ . Hilang bahasa , hancurlah bangsa. Ini juga bermakna, jiwa dan identiti sesebuah bangsa boleh hilang jika bahasanya tidak dipertahankan . Dalam proses pembangunan sesebuah negara terutama sekali Malaysia , bahasa amat memainkan peranan yang sangat besar. Ini jelas membuktikan apabila bahasa melayu pada Zaman kesultanan Melayu Melaka di abad ke-15 pernah menjadi lingua franca dan bahasa perdagangan sekaligus menjadikan bahasa melayu memiliki nilai yang tinggi.Apa yang lebih menarik , bahasa yang digunakan dalam Persidangan atau Durbar pertama Raja-Raja Negeri Melayu Bersekutu dalam tahun 1895 ialah Bahasa Melayu dan bukannya bahasa asing yang lain .Di peringkat negeri terutama di Negeri-Negeri Melayu Tidak Bersekutu , bahasa melayu banyak digunakan sebagai bahasa pentadbiran . Itulah warisan bahasa melayu sebagai bahasa kerajaan melayu yang tidak dapat dihapuskan. Kesemua ini sekadar untuk mengingatkan generasi hari ini bahawa pemilihan bahasa melayu sebagai bahasa persekutuan bukanlah baru tetapi merupakan sambungan dari sejarah bahasa melayu ini sendiri . Perlembagaan Malaysia Perkara 152 Bahasa Melayu sebagai bahasa persekutuan . 1) Bahasa Melayu merupakan bahasa kebangsaan Malaysia 2) Bahasa Melayu hendaklah......

Words: 338 - Pages: 2

Borang Soal Selidik

...setuju | 1. | Saya cenderung menonton program TV yang berkaitan dengan makanan. | | | | 2. | Saya rasa ia adalah menyeronokkan untuk mencuba makanan yang saya tidak pernah rasai sebelum ini. | | | | 3. | Saya tidak sabar-sabar untuk mengetahui apa jenis makanan dari negeri lain | | | | 4. | Saya suka makan makanan eksotik | | | | 5. | Item pada menu yang saya tidak biasa dengar sebelum ini membuatkan saya tertanya-tanya | | | | 7. | Saya ingin tahu tentang makanan lain daripada yang saya pernah makan sebelum ini. | | | | 8. | Rancangan masakan di televisyen menarik minat saya untuk menonton | | | | 9. | Mencuba makanan baru memberi kepuasan yang berlainan | | | | 10. | Saya ingin mencuba makanan dari negeri lain supaya saya boleh membuat penilaian terhadap makanan tersebut | | | | 11. | Saya suka mencuba makanan pelik yang jarang orang lain makan | | | | 12. | Menu yang unik membuat saya tertanya-tanya akan kesedapannya dan ingin mencuba | | | | 13. | Saya takut untuk makan produk makanan yang jarang saya makan | | | | 14. | Saya ingin tahu tentang kesedapan makanan yang belum pernah saya makan | | | | 15. | Saya dapat menikmati kesedapan makanan yang tidak biasa saya makan sebelum ini | | | | 16. | Makanan dari negeri lain adalah berbeza kesedapannya dan saya ingin tahu apa kekuatan negeri tersebut dari aspek makanan | | | | 17. | Nama makanan yang jarang saya dengar menarik perhatian saya untuk......

Words: 734 - Pages: 3

Multimedia

...Umpan Untuk Pancingan Pantai Umpan merupakan aspek penting dalam memancing…ada orang suka umpan segar….ada orang senang dengan umpan pasar…senang dorang kata…ada juga yang gemar umpan tapa…fuh hebat… Pada saya terpulang lah pada pemancing sendiri. Kadang kala kita cuba umpan yang disyorkan kawan atau otai memancing tapi tangkapan kita tidak lah sehebat mereka….kadang-kadang tu kita tengok budak kecik yang mancing sebelah kita yang serba kekurangan peralatannya dapat ikan yang lebih bagak dari kita…bila tanya umpan apa dorang pakai…dorang kata umpan ikan kembong atau sadin…bila tengok punya la ikan tu dah hancur dan berbau…jadi dalam hal ni kena lah kita terima ketentuan Ilahi…tapi tak bermakna kita tidak berusaha… Pada saya bila saya nak memancing seharian, saya akan membawa umpan adiwarna. Adiwarna ni bermakna bermacam jenis lah. Sotong sikit, udang sikit, ikan sikit, perumpun sikit dan kadang kala roti. Namun setelah beberapa tahun memancing saya dapati bahawa penggunaan umpan-umpan berikut agak selalu berjaya dengan spesis2 berikut:- Sebagai pemancing pantai, perumpun biasanya merupakan umpan universal yang dapat meikat banyak spesis ikan. Perumpun lebih popular di pantai barat tetapi di pantai timur agak sukar mendapat umpan ini. Saya perhatikan di kawasan Kemaman ramai pemancing tempatan menggunakan cacing pasir. Rupanya seperti perut ikan tetapi tidak berbau. Saya pernah menggunakan cacing pasir ni sedekah seorang pemancing yang baik hati yang mahu pulang setelah......

Words: 1483 - Pages: 6

Suka

...Solid State Rectifier Semiconductor technology took a giant leap forward during World War II, as radar receivers needed solid-state rectifiers to detect and convert microwave signals at frequencies higher than possible using vacuum tube diodes. Silicon and germanium emerged as the dominant semiconductor materials due to wartime R&D efforts. Millions of crystal rectifier diodes, with a metal point contacting a tiny sliver of silicon or germanium inside, were fabricated for use in Allied radar receivers. So generally rectifier is an  electrical device that converts alternating current (AC), which periodically reverses direction, to direct current (DC), which flows in only one direction. The process is known as rectification. Physically, rectifiers take a number of forms, including vacuum tube diodes, mercury-arc valves, copper and selenium oxide rectifiers, solid-state diodes, silicon-controlled rectifiers and other silicon-based semiconductor switches. Early radio receivers, called crystal radios, used a "cat's whisker" of fine wire pressing on a crystal of galena (lead sulphide) to serve as a point-contact rectifier or "crystal detector". Cat's Whisker Detector The cat's whisker detector is one of the most iconic components used in early radio sets. Also called the crystal detector it was an iconic component used in many early radio equipments.Today, many cat's whisker or crystal detectors sets can be seen on the antique and collectors market.In their day, the......

Words: 675 - Pages: 3

Ruby Sparks

...sebenarnya saya nie cukupmalas hendak mengomen postanda ini.Tapi saya selaku pelihatdan pemerhati post-post di siniharus juga mengomen di statusanda.Mungkin anda akan berasa letih membacanya tapi sayatetap mahu menulis sepanjang inikerana saya begitu berharapanda akan membacanya.Sayamerasakan bahawa saya wajibmengomennya dan itu terpulang kepada anda jika anda tidakmahu membacanya.Sayamerasakan jika saya mengomendi status anda,saya berasacomment sayalah yang palingbagus dari semua comment- comment yang ada di statusanda.Mungkin ada yang mulutnyaakan berbuih jika membacacomment ini.Tapi saya selakupengoment akan tetap menulissepanjang mana comment yang saya dapat tulis.Saya memintamaaf jika comment inimembuatkan anda menyampahdan ingin memblock anda daristatus kawan saya.Tapi sayaredoh dengan keputusan itu.Mungkin dalam fikirananda,anda berfikir kenapa sayamengomen sepanjangmungkin.Kerana saya sudahjelaskan tadi,saya selakupengoment harus memberi komen terbaik dari yang terbaikdari pengoment-pengoment yanglain.Bagi saya,ini satu kepuasanbagi saya jika saya dapatmengoment status andasepanjang yang mungkin dan saya harap comment sepanjangini dapat memuaskan hati sayadan juga semua pihak.Sayamerasakan bahawa anda harusmembaca comment ini kerana inijuga salah satu ilmu dan anda harus terokai.Jika saya menuliscomment ini sepanjang-panjangmana yang boleh.Ini dapatmeningkatkan lagi kemahiranbertulis saya terhadapkomputer.Untuk pengetahuan anda,saya menghabiskan masaselama 30 minit......

Words: 483 - Pages: 2

Ronaldo

...Ernest “Ernie” Eugene Barnes, Jr. (July 15, 1938 – April 27, 2009) was an African-American painter, well known for his unique style of elongation and movement. He was also a professional football player, actor and author.rnie Barnes Ernie Barnes, an artist who with each stroke of his brush propelled modern “black art” into the mainstream during a time when the words “black” and “art” were deemed far from synonymous. As a one-time professional athlete in the NFL he said it best, One day on the playing field I looked up and the sun was breaking through the clouds, hitting the unmuddied areas on the uniforms, and I said, That’s beautiful!’… I knew then that it was all over being a player. I was more interested in art.” His impact on the world of art will definitely live on despite his recent death. His artistic genius and bold, intense, and exaggerated technique will be flattered by imitation, adoption, and admiration for years to comes. The university is committed to sports art, establishing the American Sport Art Museum and Archives in 1984. It is arguably the largest collection of sport art in the world. Ernie Barnes coveted work had been commissioned by the likes of Slyvester Stallone, The 1984 Olympic Games, Alex Hailey, Mary Tyler Moore, the NBA, Kanye West, and the list goes on and on. His most famed piece “Sugar Shack” was the endearing centerpiece in many scenes of Good Times, a staple television series in the African-American community during the 1970′s. Ernie......

Words: 526 - Pages: 3

Sentences

...Salim suka makan buah nanas. | Ini kad.Ini kad hari jadi.Ini kad hari jadi saya. | Ini kek.Ini kek hari jadi.Ini kek hari jadi saya. | Ini lembu.Ini lembu jantan.Lembu ini ada tanduk.Tanduk lembu ini tajam.Lembu ini tidur bawah pokok.Lembu ini suka makan rumput. | Ini itik.Ini itik betina.Itik ini ada tiga ekor anak.Anak-anak itik ini masih kecil.Itik ini cari makan waktu pagi.Anak-anak itik ini suka makan ulat. | Ini gajah.Ini gajah jantan.Badan gajah ini besar.Badan gajah ini warna kelabu.Gajah boleh Tarik kayu balak.Gajah suka makan pucuk kayu. | Ini beruk.Ini beruk jantan.Perut beruk ini buncit.Kepala beruk ini gatal.Atas kepala beruk ini ada kutu.Beruk suka cari kutu atas kepala. | Ini katak.Ini katak puru.Katak puru ini suka makan lalat.Katak puru ini suka melompat.Katak ini suka melompat tepi kolam.Badan katak ini kecil sahaja. | Ini Doktor Daniel.Dia ada sebuah klinik.Kliniknya luas dan bersih.Di kliniknya terdapat ramai jururawat.Ramai pesakit datang ke kliniknya.Doktor Daniel merawat mereka dengan lemah lembut.Bayaran rawatan di sini sangat berpatutan. | Ini timba.Bapa bawa timba.Timba bapa warna jingga.Dia bawa timba ke telaga.Bapa bawa air ke dalam timba. | Ini bas. Ini bas Ravi.Bas Ravi baru.Bas Ravi laju.Bas Ravi ada hon. | Ini buku. Ini buku cerita. Saya suka baca buku cerita. Saya selalu baca buku cerita. Saya ketawa bila baca cerita lucu. Hari Selasa lalu bapa beli buku cerita baru. Bapa beri buku cerita baru itu kepada saya. | ......

Words: 317 - Pages: 2

Saya

...Different changes at Intel over the first three years of Barrett’s tenure One of the changes that had happened during Barrett’s tenure was that he has increased the production capacity for Intel and had made it possible for the company to go further than producing PCs chips to manufacturing information and communication appliances as well as internet related services. After competition had increased form other companies such as Dell and Cisco, Intel under the stewardship of Barrett then decided to withdraw from new markets consequently withdrawing from the production of network servers and routers. This was because the two companies that were customers for Intel’s chips (Dell and Cisco) had started competing with Intel in other markets. Other changes with regard to cutting down on production and services by Intel were, the closing down of an e-commerce service for small businesses (I Cat), web broadcasting for shareholder meetings was also terminated as well as cutting back on web- surfing applications in other countries other than Spain. Other changes that occurred in the first three years of Barrett were reorganizations in the company. Due to inadequate coordination and as a result of duplication where units in the same organization were competing against themselves, Barrett decided that it was necessary for there to be reorganization in the company. The first reorganization to take place was creating a new wireless unit that combined newly acquired assets such as DSP......

Words: 1384 - Pages: 6

Hai Saya

... okey ke thermo paste ni??bru je beli td okey ke thermo paste ni??bru je beli td Like · · Share 4 people like this. View 2 more comments Cang Sam boleh la.. 5 mins · Like Cang Sam 5 mins · Like Knaz Putra rm10..tp puas hati 5 mins · Like Fathi Zohri Ok cun 2 mins · Like Mohd Amirul aah..rm 9.90 jew..nk letak kt mna yee bnde tu sy nye dell inspiron n4110 Just now · Like Cang Sam laptop ke desktop.. Just now · Like Hakimi Bie Ber Write a comment... Denaihati Network 6 mins · Hukum memakai pakaian yg menarik perhatian orang - Ustazah Fatimah Syarha 01:00 Hakimi Bie Ber Like · · Share · 1 Ahmad Afindiy Zaini‎PC Gaming Community[MALAYSIA] 6 mins · Edited · Assalam PCGC... nk tny sesuatu...saya guna pc dan laptop..selalu main game pes2015 dan grid autosport..pc utk main game di umah dan laptop kalau outstation...smlm konami buat update dan pirate crack pes 2015 dah xboleh guna..kalau beli cd ori pes2015 tu boleh guna utk dua pc ke?ada juga tgk cd-key pes2015 kat g2a.com...klu beli cd key tu boleh guna utk dua pc gak ke? TQ semua... Like · · Share Fariyy Shaa 7 mins · Id : muazzam_here Id : muazzam_here Like · · Share Irah Munirah likes this. Hakimi Bie Ber Write a comment... Mok Saje‎PSP Malaysia 12 mins · Kuala Lumpur · assalam.. tumpang tnye. kenape memory card sye xdetect ye dekat psp? da tukar memory card lain pun xdetect gak.. psp yg problem ke tu? n kalau repair anggaran brape? Like · Aazam......

Words: 3188 - Pages: 13

Saya Dia Awak Dan Sesiapa Sahaja

...me and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my fr me and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my fr me and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about......

Words: 443 - Pages: 2

Nama Saya Kucing

...1. What are the key factors in determining if this is a viable business opportunity for Josh, Hannah and Matthew The first step that everyone should go through is to ask the question, is the market real? In order to do so, the first thing you want to do is conduct what we call a customer analysis. You can do that perhaps in a very technical way, by conducting surveys. Or perhaps, in a less technical way, you can attempt to answer the question, “Who is my customer?” What does the customer want to buy? When does the customer want to buy? What price is the customer willing to pay? So, asking the “W questions” — who, where, what, when — is the first step. At the end of the day, the one thing every entrepreneur is looking for is revenue, and the revenue will come from customers. That is why you need to ask yourself, is there a market here? The second thing you want to ask yourself is, who else is supplying that particular market? That is what we call competitor analysis. Ask yourself who else is in this market, and what are they doing for the customers. Are they supplying a similar substitute product or service as you have in mind? That is the second thing you have to establish, and by doing that, you can understand better what need is not met at the moment. That will also give you the opportunity to zero in on the price points and feature points of where you can differentiate yourself from existing players in the market. You also need to conduct a broader industry analysis......

Words: 1992 - Pages: 8

The Rain

...yang mendorong seseorang lepas dari keterpurukan. Percayalah. 9. Kita lahir dengan dua mata di depan wajah kita, kerana kita tidak boleh selalu melihat ke belakang. Tapi pandanglah semua itu ke depan, pandanglah masa depan kita. 10. Ada hari dimana kita harus berhenti sejenak, menengok ke belakang lalu bersyukur. 11. Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup. Tetapi benih tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian. 12. . Kosong adalah isi dan isi adalah kosong. Kehidupan ini hanyalah sebuah ilusi dan ilusi ini hanya bisa disadari melalui kehidupan ini. 13. Mulutmu harimau. Kata kata yang keluar dari mulutmu mencerminkan kualitas dirimu 14. Orang sombong biasa nya suka mengatakan yang berlebihan dan tak bijak, padahal itu semua tidak ada pada nya. 15. Apabila dalam diri seseorang masih ada rasa malu dan takut untuk berbuat kebaikan,maka jaminan bagi orang itu adalah tidak akan menemukan kemajuan walau selangkah sekalipun. --Soekarno 16. Ketika kehidupan tidak kamu jalani dengan penuh kesungguhan, maka kamu akan menjalaninya dengan penuh kelemahan. 17. Selalu jujur, karena kebebasan milik mereka yang jujur dan bijak. Orang yang berbohong tak bisa bebas, karena terperangkap kebohongannya. 18. Syukurilah kesulitan. Karena terkadang kesulitan mengantara kita pada hasil yang lebih baik dari apa yang kita bayangkan. 19. Sesuatu yang belum dikerjakan, seringkali tampak mustahil , kita baru......

Words: 4356 - Pages: 18

Saya

...3.0 JOB ANALYSIS A job analysis consists of a thorough analysis of the job duties and knowledge, skills, abilities and personal characteristics required for success in certain positions. Job analysis can be seen through the implementation in Walmart’s human resource management through the company’s organizational structure, which is a hierarchical functional structure. Walmart’s organizational design is centralized and hierarchical, with some level of decentralization. The hierarchical and centralized organizational structure refers to having central corporate headquarters that monitor and direct all activities in the organization. Corporate departments have jurisdiction over all the Walmart stores. Some degree of management decentralization also exists in the company. For example, each Walmart store has its own human resource department. Each store’s HR department has an HR manager to apply corporate HR strategy based on the unique needs of the individual store. This centralized organizational structure combined with partial decentralization is an acceptable concept. Centralization integrates Walmart’s organization so it functions as one entity. Decentralization makes the organization flexible enough to face new or emerging issues in the business. Thus, Walmart has clear and distinct definitions for every job position and level of the structure. 3.1 METHOD OF JOB ANALYSIS Job analysis data can be obtained in several ways. The more common methods of collecting the data......

Words: 754 - Pages: 4

Messi vs Ronaldo

...Josue Pena English Composition WP3 Messi vs Ronaldo Football has produced some of the most iconic and legendary sporting personalities. However, in the present era there is a question that every football fan argues on. “Who is better, Lionel Messi or Cristiano Ronaldo?” Messi and Ronaldo are two of the most gifted and skillful footballers on the planet. The former is an Argentinian, who plays for his national team and Spanish club, FC Barcelona (Brach). The latter is a Portuguese, who plays for his national team and another Spanish club, Real Madrid C.F (Mitra). Ronaldo used to play in England for Manchester United before moving to Real Madrid. At that time the two weren’t compared to each other much. Messi was regarded as a huge young prospect who had a lot of potential to become a super star in the future, coming from Barca’s youth academy “La Masia” (Levinsky), while Ronaldo was an already established star in an amazing Man United squad, winning the prestigious Ballon D’ Or award in 2008, which is an award that recognizes a player as the best in the world for that particular year. It was the year 2009 that sparked the rivalry between the two when a Messi inspired Barcelona team defeated Ronaldo’s Man United team 2-0 in the final of the Champions League, the largest club competition in the world. It was that year, Ronaldo moved to the capital of Spain; Madrid to join Real Madrid, Barcelona’s arch rivals. Later that year Messi won the Ballon D’ or and announced himself...

Words: 1409 - Pages: 6

Saya Sayang Awak

... 16. Vertical communication consists of communication that travels of an organization's chain of command. A. grapevine B. horizontally C. across D. up and down 17. Who of the following is recognized for contributing to the concept of "quality circles"? A. Joseph Juran B. Kaoru Ishikawa C. Edward Demings D. Homer Sarasohn 18. has proposed the fourteen principles in order to achieve high level of success in maintaining quality. A. Kaoru Ishikawa B. Joseph Juran C. Edward Demings D. Elton Mayo 19. The principles required for one to be an effective Islamic leader include the following, except: A. superiority B. syura C. equity D. qualification 20. means a manager must be fair to all employees. A. Syura B. Justice C. Masrui'ah D. Reward 16. A leader is an individual who A. is able to influence without having to rely on force. B. uses force people do the heavy work. C. attracts people do the wrong thing. D. do the decision based on their authority. 17. Any costs that a company incurs because it has produced less than perfect quality output, or costs that it incurs to prevent less than perfect quality output, are referred to as the cost of A. doing business B. inventory. C. quality. D. labor. 18. According to the most effective level of defects is zero defects. A. W. Edwards Deming B. Kaoru Ishikawa C. Joseph Juran D. Philip Crosby 19. Which of the following are not the principles of Islamic leaders? i. The practice of discrimination and favoritism ii. Delay in paying the...

Words: 738 - Pages: 3