Ba Question Bank

In: Business and Management

Submitted By seekinguidance
Words 2395
Pages 10
Questions noted during the last Interviews (These have been asked earlier regularly):

- Did you work in Large/Big team any time in your career? What was the main challenge you found working in those Large Teams as compared to small Teams?

- What Analytical Tools (Process Modeling Tools) have you used till now? In what context (when/how/situation) did you use them?

- What are techniques/methods you have used or you know, to gather the Requirements.
One-on-one interviews
Joint application development (JAD)
Questionnaires
Workshops

Prototyping
Use cases
Following people around
Brainstorming
Reverse Engineering
Document Analysis

=================================================================================

- Did you prepare Use cases yourself? How did you prepare (What were the activities prior to preparing it). What was the content (sections)?

- For what Process did you create the Use Case?

- What are the Process Models or Flow Diagrams or any other UML Diagrams you have created in your prior Projects? What were the Processes for which they were created?

===================================================================================
- What did you find as the main challenge working as Business Analyst? How did u overcome it?

Dev and test team conflicts

- Do you have experience working in UK or any other Country? If yes, what was the main challenge working abroad (client side) as compared to India? If no then What are the challenge working at offshore ?

Dev team coordination - What was the main challenge working as BA at offshore as compared to onshore?

Stakeholder management

- What is your exposure /experience on PCI DSS?

no

- Last time you had to define a Process or a Change. What was that? (Customer is not interested to know details of the Project/Functionality but they want to know the set of…...

Similar Documents

First Internet Reliable Bank Discussion Questions

...1. Even though the complete survey is not included in the case, summarize how the closed-ended and open-ended questions provided valuable customer insight for FIR. The closed ended responses, when matched with customer demographics, confirmed that FIR customers were generally typical of internet banking customers. Most had high speed internet connections, were men, and were in medium to high socioeconomic categories and many were in technical occupations. In general the open ended questions support three main points, The potential users still have a need for traditional banking services. One of them being mail deposits, another is access to a local ATM. Security is a concern even among sophisticated users. (Respondents 3 and 137) The big concern is the lack of security with the customers receiving phishing-type emails from hackers which can lead to identity theft. There is also a concern to small businesses that they do not have a big enough protection policy when it comes to identity theft/hackers. The existing user base is happy with the convenience and the quality of service. Based on the surveys, the respondents believe FIR is simple and easy to use when viewing and paying bills. 2. What customer segments are targeted by FIR? On what issues should FIR focus in order to build relationships with its varied customer segments? The customer segments that are targeted by FIR are customers who are innovation-minded, busy and technologically......

Words: 436 - Pages: 2

Bank

...business can order from the bank. The financial institution promises to pay the exporting firm a specific amount on a specific date, at which time it recoups its money by debiting the importer’s account. A banker’s acceptance, or BA, works much like a post-dated check, which is simply an order for a bank to pay a specified party at a later date. The holder may choose to sell the BA for a discounted price on a secondary market, giving investors a relatively safe, short-term investment. BAs are frequently used in international trade because of advantages for both sides. Exporters often feel safer relying on payment from a reputable bank than a business with which it has little if any history. Once the bank verifies, or “accepts”, a time draft, it becomes a primary obligation of that institution. The importer may turn to a banker’s acceptance when it has trouble obtaining other forms of financing, or when a BA is the least expensive option. The advantage of borrowing is that it receives the goods and has the opportunity to resell them before making payment to the bank. Discounting the Acceptance To understand banker’s acceptances as an investment, it’s important to understand how businesses use them in global trade. Here’s one fairly typical example. An American company, Clear Signal Electronics, decides to purchase 100 televisions from Dresner Trading, a German exporter. After completing a trade agreement, Clear Signal approaches its bank for a letter of......

Words: 1068 - Pages: 5

Question Bank

...is no longer enough. The senior vice president at the Toyota USA division, Douglas West, states that his division is committed to both creating and executing a new information system to drive the fastest, most efficient order-to-delivery system in the North American market. Toyota management has come to realize Kaizen alone can no longer predict business success. The sweeping changes taking place in the business environment can no longer rely on the kaizen philosophy of small, sustained improvements. In fact, one expert in the industry believes that “pursuing incremental improvements while rivals reinvent the industry is like fiddling while Rome burns.” Competitive vitality can no longer be defined by continuous improvement alone. Question: 1. In what ways is Toyota’s new-product development system designed to serve customers? 2. In what ways is Toyota’s manufacturing system designed to serve customers? 3. How does Toyota personalize its cars and trucks to meet individual consumer needs? CASE: II Exposure, Attention, and Comprehension on the Internet The Internet universe literally grows more cluttered by the minute. According to Network Solutions, Inc., which registers the vast majority of Web addresses around the world, about 10,000 new addresses are registered each day. That means by the time you finish reading this case, about 60 new domain names will have been gobbled up. With all the clutter on the Web, how......

Words: 5199 - Pages: 21

Question Bank

...Question Bank (8th) 1. India's first international biosphere reserve is called what? Nilgiri biosphere reserve 2. Which general won the Battle of Imphal in 1944? General Slim 3. The party was formed by former state water resources minister T.M Jacob. Name the party. Kerala Congress (Jacob) 4. Mansar Lake is at a distance of 60 km from which Indian city? Jammu 5. The idol of which Goddess has replaced the king in the famous Mysore Dasara procession (402nd edition took place in 2012)? Chamundeshwari 6. Two clues: 1: Sets Sail for India on December 16, 1896 on the Prince Regent Lutipold; 2: Had a close association with Ajit Singh-Raja of Khetri? Ans: Swami Vivekananda 7. Where in Andaman and Nicobar is India's only live volcano? Barren Island 8. Chalukyas had their capital at Vatapi now called Badami. Which district will it be in Karnataka? Ans: Bijapur 9. Who wrote the Panchatantra? Ans: Vishnusharma 10. The three wings of village panchayat are: Gram Sabha, Gram Panchayat and what? Ans: Nyaya Panchayat 11. In which city Gautama Buddha died at the age of 80? Ans: Kushinagar 12. The first municipal corporation was set up in 1688, in which Indian city? Ans: Madras 13. What is the literal meaning of 'Nataraj' in Sanskrit? Ans: Lord of Dance 14. Which is the oldest mountain range in India ? Ans: Aravallis. 15. INS Arihant is India's first what? Ans: Nuclear Submarine 16. Which monument...

Words: 503 - Pages: 3

Question Bank, Managerial Accounting

...Managerial Economics Unit1 - 2 Mark Quiz Questions 1.Decision-making implies a. Giving judgement on a particular isuue b. Taking a final decision on a particular issue c. Selecting the best out of several alternative course of actions d. Selecting alternative solutions. 2.Forward Planning implies a. A plan to execute current programs b. A Plan prepared in advace for future c. A plan prepared in the background of certainties d. A Plan prepared for past and present 3.Managerial Economics deals with a. Provide alternative solutions to the problems b. Providing solutions to various business and management problems c. Providing tools and techniques to find answers for business and management problems d. Analyzing various business and managerial problems of a firm. 4.Managerial Economics helps a. To optimise abundant resources to maximise profits b. To find answers only for present problems in the background of past events c. To analyse present problems in the background of past d. To find solutions for present and future problems on the basis of past and present environment Unit2 - 2 Mark Quiz Questions 1.A product can be considered as inferior in economics if increase in disposable income of the consumer causes a. Increase in demand b. No change in demand c. Less than proportionate change in demand. d. Decrease in demand 2.Demand Schedule of a firm shows quantities of a commodity a. Purchased at varying prices at different periods of time. b. That can be purchased at......

Words: 4053 - Pages: 17

Math. Questions for Bank and Other Competitive Exam

...Math. Questions for Bank and Other Competitive Exam 1) What is 30% of 450? (1) 150 (2) 135 (3) 180 (4) 1350 3) Ten men can finish construction of a wall in eight days. How much men are needed to finish the work in half-a-day? (1) 80 (2) 100 (3) 120 (4) 160 4) Find the next number in the series. 1, 2, 9, 28, 65, _________. (1) 126 (2) 182 (3) 196 (4) 245 5) A shop gives 10% discount on the purchase of an item. If paid for in cash immediately, a further discount of 12% is given. If the original price of the item is Rs. 250, what is the price of the article if a cash purchase is made? (1) Tk. 200 (2) Tk. 195 (3) Tk. 198 (4) Tk. 190 6) It was Wednesday on July 15, 1964. What was the day on July 15, 1965? (1) Thursday (2) Tuesday (3) Friday (4) None of these 7) The average of x1 x2 x3 and x4 is 16. Half the sum of x2 x3 x4 is 23. What is the value of x1? (1) 18 (2) 19 (3) 20 (4) 17 8) If March 1 of a leap year fell three days after Friday, what day of the week will dawn on November 22? (1) Saturday (2) Sunday (3) Thursday (4) None of these 9) How is 1/2 % expressed as a decimal fraction? (1) 0.5 (2) 0.05 (3) 0.005 (4) 0.0005 10) Find the next number in the series : 235, 346, 457…… (1) 578 (2) 568 (3) 468 (4) 558 11) A sofaset carrying a sale-price ticket of Rs. 5,000 is sold at a discount of 4%, thereby the trader earns a profit of 20%. The trader’s cost price of the sofaset is: (1) Tk. 4,200 (2) Tk. 4,000 (3)...

Words: 1443 - Pages: 6

Ba 370 (Employment Law) Discussion Questions

...BA 370 (Employment Law) Discussion Questions IF You Want To Purchase A+ Work Then Click The Link Below , Instant Download http://acehomework.com/BA-370-Employment-Law-Discussion-Questions-A-WORK-8898766.htm?categoryId=-1 If You Face Any Problem E- Mail Us At JohnMate1122@gmail.com Week 1 Legal Action Question A Tell us about yourself so you can meet and greet other fellow Grantham University students within your course. Include what you believe to be your current knowledge level of this course topic and what you hope to learn before the course is over. Question B Discussion Questions: select any THREE questions from the list below (preferably at least one from each chapter) and post your response in the discussion forum. a. Do you think that most employees who take legal action against their employers have valid claims or are looking to “get something for nothing?” What is the basis for your opinion? (Ch 1) b. Would you be inclined to take legal action against your employer if you felt strongly that your legal rights had been violated? Why or why not? (Ch 1) c. Commenting on the increasingly widespread use of labor contractors by large companies, attorney Della Bahan claimed “These companies are pretending they’re not the employer. The contractor is willing to work people seven days a week, not pay payroll taxes, not pay workers’ comp taxes. The companies don’t want to do that for themselves,......

Words: 2364 - Pages: 10

Ba 470 Entrepreneurship All Weeks Discussion Questions

...BA 470 Entrepreneurship All Weeks Discussion Questions IF You Want To Purchase A+ Work Then Click The Link Below , Instant Download http://acehomework.com/BA-470-Entrepreneurship-All-Weeks-Discussion-Questions-A-Work-7658765.htm?categoryId=-1 If You Face Any Problem E- Mail Us At JohnMate1122@gmail.com Week 1 Question A Tell us about yourself so you can meet and greet other fellow Grantham University students within your course. Include what you believe to be your current knowledge level of this course topic and what you hope to learn before the course is over. Question B Define the term entrepreneur. What specialized knowledge, skills and abilities should an entrepreneur possess? What is the entrepreneurial process? Week 2 Discuss and explain what you believe to be the essential entrepreneurial business principles. Week 3 Discuss and explain how a business plan is used as a tool to assess, create, and communicate a business concept. Week 4 Answer the following questions: The partners were finding it difficult to service all three business models they had identified. If they chose to pursue two markets, which would be most complementary? What are the advantages and disadvantages of each business model? Consider lead generation potential, PR opportunities, and account servicing logistics. What would you do? Week 5 After reading the case......

Words: 394 - Pages: 2

Ba 370 (Employment Law) Discussion Questions

...BA 370 (Employment Law) Discussion Questions IF You Want To Purchase A+ Work Then Click The Link Below , Instant Download http://acehomework.com/BA-370-Employment-Law-Discussion-Questions-A-WORK-8898766.htm?categoryId=-1 If You Face Any Problem E- Mail Us At JohnMate1122@gmail.com Week 1 Legal Action Question A Tell us about yourself so you can meet and greet other fellow Grantham University students within your course. Include what you believe to be your current knowledge level of this course topic and what you hope to learn before the course is over. Question B Discussion Questions: select any THREE questions from the list below (preferably at least one from each chapter) and post your response in the discussion forum. a. Do you think that most employees who take legal action against their employers have valid claims or are looking to “get something for nothing?” What is the basis for your opinion? (Ch 1) b. Would you be inclined to take legal action against your employer if you felt strongly that your legal rights had been violated? Why or why not? (Ch 1) c. Commenting on the increasingly widespread use of labor contractors by large companies, attorney Della Bahan claimed “These companies are pretending they’re not the employer. The contractor is willing to work people seven days a week, not pay payroll taxes, not pay workers’ comp taxes. The companies don’t want to do that for themselves,......

Words: 2364 - Pages: 10

Ba 470 Entrepreneurship All Weeks Discussion Questions

...BA 470 Entrepreneurship All Weeks Discussion Questions IF You Want To Purchase A+ Work Then Click The Link Below , Instant Download http://acehomework.com/BA-470-Entrepreneurship-All-Weeks-Discussion-Questions-A-Work-7658765.htm?categoryId=-1 If You Face Any Problem E- Mail Us At JohnMate1122@gmail.com Week 1 Question A Tell us about yourself so you can meet and greet other fellow Grantham University students within your course. Include what you believe to be your current knowledge level of this course topic and what you hope to learn before the course is over. Question B Define the term entrepreneur. What specialized knowledge, skills and abilities should an entrepreneur possess? What is the entrepreneurial process? Week 2 Discuss and explain what you believe to be the essential entrepreneurial business principles. Week 3 Discuss and explain how a business plan is used as a tool to assess, create, and communicate a business concept. Week 4 Answer the following questions: The partners were finding it difficult to service all three business models they had identified. If they chose to pursue two markets, which would be most complementary? What are the advantages and disadvantages of each business model? Consider lead generation potential, PR opportunities, and account servicing logistics. What would you do? Week 5 After reading the case......

Words: 394 - Pages: 2

  Ba 370 (Employment Law) Discussion Questions

...  BA 370 (Employment Law) Discussion Questions IF You Want To Purchase A+ Work Then Click The Link Below , Instant Download http://acehomework.com/BA-370-Employment-Law-Discussion-Questions-A-WORK-8898766.htm?categoryId=-1 If You Face Any Problem E- Mail Us At JohnMate1122@gmail.com       Week 1   Legal Action   Question A   Tell us about yourself so you can meet and greet other fellow Grantham University students within your course. Include what you believe to be your current knowledge level of this course topic and what you hope to learn before the course is over.   Question B   Discussion Questions: select any THREE questions from the list below (preferably at least one from each chapter) and post your response in the discussion forum.   a.       Do you think that most employees who take legal action against their employers have valid claims or are looking to “get something for nothing?” What is the basis for your opinion? (Ch 1)   b.      Would you be inclined to take legal action against your employer if you felt strongly that your legal rights had been violated? Why or why not? (Ch 1)   c.       Commenting on the increasingly widespread use of labor contractors by large companies, attorney Della Bahan claimed “These companies are pretending they’re not the employer. The contractor is willing to work people seven days a week, not pay payroll taxes, not pay workers’ comp taxes. The companies don’t want to do that for themselves, but......

Words: 2365 - Pages: 10

 Ba 470 Entrepreneurship All Weeks Discussion Questions

... BA 470 Entrepreneurship All Weeks Discussion Questions IF You Want To Purchase A+ Work Then Click The Link Below , Instant Download http://acehomework.com/BA-470-Entrepreneurship-All-Weeks-Discussion-Questions-A-Work-7658765.htm?categoryId=-1 If You Face Any Problem E- Mail Us At JohnMate1122@gmail.com       Week 1   Question A   Tell us about yourself so you can meet and greet other fellow Grantham University students within your course. Include what you believe to be your current knowledge level of this course topic and what you hope to learn before the course is over.   Question B Define the term entrepreneur. What specialized knowledge, skills and abilities should an entrepreneur possess? What is the entrepreneurial process?       Week 2   Discuss and explain what you believe to be the essential entrepreneurial business principles.           Week 3       Discuss and explain how a business plan is used as a tool to assess, create, and communicate a business concept.           Week 4       Answer the following questions: The partners were finding it difficult to service all three business models they had identified. If they chose to pursue two markets, which would be most complementary? What are the advantages and disadvantages of each business model? Consider lead generation potential, PR opportunities, and account servicing logistics. What would you do?           Week 5       After reading the case study answer......

Words: 395 - Pages: 2

Ba Questions

...and more layoffs are expected”. Q. How do you handle stress and pressure? A. “I find that I work better under pressure, and I enjoy working in an environment that is challenging.” “I am the type of person that diffuses stress. I am used to working in a demanding environment with deadlines, and enjoy the challenges.” Q. We have met several business analyst’s. Why are you the one we should hire? A. Give definite examples of your skills and accomplishments. Be positive, and emphasize how your background matches the job description. Mention any software packages and spreadsheet software you are familiar with. Also let them know if you have advanced knowledge of any of the software. Q. What do you know about our company? A. This question is used to see if you have prepared for the interview. Candidates that have researched the company are more appealing. Companies like prepared, organized candidates. Q. What are your greatest strengths? A. Be positive and honest. “My greatest strength is maximizing the efficiency of my staff. I have successfully lead numerous teams on difficult projects. I have an excellent ability to identify and maximize each of my staffs strengths.” Give examples. Q. Tell me about your greatest weakness? A. It is very important to give a strength that compensates for your weakness. Make your weakness into a positive. “I consider myself a 'big picture' person. I sometimes skip the small details. For this reason, I always have someone on my......

Words: 392 - Pages: 2

Question Bank 3380

...______. a. lines and text b. headers and body c. rows and columns d. none of the above 15. Use the ________ tag pair to configure a table head row group. a. .. b. .. c. .. d. .. `16. Use the ________ tag pair to configure a table footer row group. a. .. b. .. c. .. d. .. 17. Use the headers attribute on the ___ tag to correspond to the id attribute on a ___ tag. a. , b. , c. , d. , 18. Is the following XHTML code valid? a. Yes. b. No, the same value cannot be provided for both cellspacing and cellpadding. c. No, table width cannot be set to a percentage value. d. No, there is no border attribute. 19. Choose the best answer below to the following question: Is the following CSS code valid? table { border: 2px #000000 solid; border-collapse: collapse; } a. Yes. b. No, there is no border-collapse property. c. No, there is no border property. d. No, collapse is not a valid value for the border-collapse property. Answers. 1. c 2. b 3. b 4. c 5. b 6. a 7. b 8. d 9. b 10. b 11. c 12. b 13. a 14. c 15. a 16. d 17. b 18. a 19. a...

Words: 557 - Pages: 3

Ba 206 Final Exam Answers Click Link Below to Buy: Http: //Hwaid.Com/Shop/Ba-206-Final-Exam-Answers/ Macroeconomics Question 1 Barter Transactions Involve the Use of Money. • Question 2 the Use of Money as a Medium of

...BA 206 Final Exam Answers Click Link Below To Buy: http://hwaid.com/shop/ba-206-final-exam-answers/ Macroeconomics Question 1 Barter transactions involve the use of money. • Question 2 The use of money as a medium of exchange represents the mostimportant service that money renders. • Question 3 Currency includes demand deposits. • Question 4 The money supply known as M1 includes all assets that are good storesof value. • Question 5 A primary tool of the Federal Reserve System is open market operations. • Question 6 Commercial banks and credit unions create money in concert with theFed. • Question 7 Providing a secure place for savings is not a major function of financialinstitutions. • Question 8 The Fed’s reserve requirement ratio can reduce the monetary base. • Question 9 If bankers want to retain reserves of 25% against all deposits, if the Fedissues $100 billion in currency, and if private individuals keep all moneyin banks, then once the banks are fully loaned up, the money supply willconsist of $400 billion in demand deposits. • Question 10 The Long-run Aggregate Supply Curve that is compatible with the classicalmacroeconomc model is a vertical line at full employment. • Question 11 When the federal government spends more than it collects, it must issuemore debt or more monetary base. • Question 12 Keynesians tend to believe that massive tax cuts and new government spending are cures for recession. • Question 13 There are currently 13......

Words: 643 - Pages: 3